Sharmilla Tuithof

Over Sharmila Tuithof

Mijn naam is Sharmila Tuithof, oprichter van Stilcoaching. Mijn levensmotto is “Stilstaan is vooruitgang”. Ik leg uit waarom. Een aantal jaar geleden ben ik gedwongen stil komen te staan. Ik had een drukke baan, was nog niet zo lang moeder en zorgde niet goed voor mezelf. Er was geen gezonde balans tussen werk en privé en ik zocht de oorzaak vooral buiten mezelf. Ik was op en functioneerde niet meer en uiteindelijk maakte het masker plaats voor de harde werkelijkheid. Het was tijd om aan mezelf te werken. Na een aantal maanden thuis te hebben gezeten krabbelde ik heel langzaam weer op en kwam er meer ruimte om na te denken over de toekomst. Mijn ambities zijn nooit weggeweest, maar ik wist wel dat ik niet meer terug wilde naar het leven dat ik had. De rust en ruimte die ik tijdens mijn herstel heb ervaren gaven me dat inzicht. Ik ben me gaan afvragen wat mijn dromen zijn, waar ik gelukkig van word en wat ik nog waar wilde maken in mijn leven.

Uiteindelijk hebben mijn partner en ik een sabbatical genomen van zes maanden en zijn we op reis gegaan. Het ultieme gevoel van vrijheid. Terug in Nederland ben ik gestart met een opleiding tot coach en kort daarna met mijn bedrijf Stilcoaching. Met Stilcoaching hoop ik anderen vooruit te kunnen bewegen door vaker stil te staan. Of dat nou is op professioneel vlak, succesvol in je werk, of op persoonlijk vlak, een gelukkig leven. Het begint met stilstaan.

Tijdens de sessies zijn vertrouwen en gelijkwaardigheid mijn uitgangspunt. Ik communiceer open, eerlijk en het kan soms wat confronterend zijn. Maar ik zorg er altijd voor dat jij de ruimte krijgt om te leren en jezelf te ontwikkelen. Met als doel de beste versie van jezelf te kunnen zijn en daardoor een succesvol en gelukkig leven in vrijheid!

Tessa Lange
Tessa Lange
Mentor in het Next Level Me Membership

"Sharmila verstaat de kunst van het 'space holden'. De stilte die Sharmila faciliteert zorgt ervoor dat je opeens heel goed hoort wat er binnenin jezelf speelt.

Super waardevol!"