Liefdevol confronteren

Online confrontatiesessie

Een uur vol vragen die je jezelf te weinig stelt. Confronterend en inspirerend.

Donderdag 16 december om 20.30 uur
Meld je nu GRATIS aan.

Liefdevol confronteren

Online confrontatiesessie

Een uur vol vragen die je jezelf te weinig stelt. Confronterend en inspirerend.

Donderdag 16 december om 20.30 uur
Meld je nu GRATIS aan.

Liefdevol confronteren

Een spiegel voorhouden, maar niet meteen alleen maar zien wat er niet goed gaat. Nee, we beginnen met stilstaan. Stilstaan bij hoe het leven er nu uitziet voor jou. Je kijkt in de spiegel en stelt jezelf een paar belangrijke vragen. Die vragen zijn misschien wat confronterend, maar het levert wel direct inzichten op. Inzichten die jou misschien wel verrassen. Verrassen omdat de verandering maar heel klein hoeft te zijn om meer geluk te ervaren. Het inzicht dat je eigenlijk al heel goed op weg bent naar een leven waarin ook ruimte is voor jouw leven. Inzichten die jou juist vooruit gaan helpen doordat je de betekenis die jij aan het leven geeft ineens weer helder hebt.

Er komen vragen voorbij die gaan over werk, je gezondheid, je balans, je omgeving, je leven zoals het nu is. In de wereld waarin we nu leven wordt er veel van ons gevraagd. Werk, kinderen, je sociale leven, het is bijna niet te doen. Laat staan tijd maken om je dromen na te jagen en je persoonlijke doelen te behalen. Wat zijn je dromen en je doelen eigenlijk?

Tijdens de confrontatiesessie sta je stil bij jouw leven. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Wat gaat ervoor zorgen dat jij stralend door het leven gaat?

De sessies zijn liefdevol confronterend. Je zet direct de eerste stap vooruit naar een leven waar jij blij van wordt. Je wordt niet meer geleefd, je leeft jouw leven!

Emile Verhage
Emile Verhage
Eigenaar Profittool

"Gisteren een prachtige, waardevolle en mooie sessie, virtueel, gehad onder begeleiding van Sharmila Tuithof, het was een cadeau. Een vakvrouw die de theorie rond coachen prachtig koppelt aan persoonlijke en aansprekende praktijk verhalen en voorbeelden, storytelling! Echt gaaf en nog leuker was het dat we als deelnemers direct zelf door Sharmila in de actiemodus werden gezet en de theorie mochten vertalen naar onze eigen praktijk met als resultaat dat we tijdens de sessie concrete stappen gingen zetten en met goede tips, idee├źn en een plan de workshop verlieten. Een absolute aanrader voor een ieder en als ervaren ondernemer/trainer op het gebied van communicatie, klantgerichtheid en commercie iets wat ik echt niet snel aanbeveel. De 4 S-en, Simon Sinek - de bagel en niet de lange rij, haha, Sharmila bedankt, het was echt top, tot snel! "

Aangesloten bij:

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb-1

4S-model

 • Stilstaan

  WAAR STA JE NU?
  Hoe voel je je?
  Wat zie je als je in de spiegel kijkt?
  Waar ben je tevreden over?
  Waar ben je minder tevreden over?
  Leef je jouw leven?
  Doe je alles wat jou gelukkig maakt?

 • Schetsen

  WAAR WIL JE NAARTOE?
  Hoe wil je je voelen?
  Wat wil je zien als je in de spiegel kijkt?
  Wanneer ben je tevreden?
  Hoe ziet jouw ideale leven eruit?
  Wie ben jij en waar sta je voor?

 • Stappen

  WAT ZIJN DE EERSTE STAPPEN?
  Wat heb je nodig?
  Wie heb je nodig?
  Wat kan je zelf doen?

 • Successen

  MOET JE VIEREN!
  Kleine successen en grote successen.
  Vier ze allemaal!

Wat kan je van deze sessie verwachten?

 • Confronterende vragen die jou vooruit gaan helpen

 • Inspiratie om in mogelijkheden te denken

 • Stilte oefening die jou in weer in verbinding brengt met jezelf

 • Inzichten die je kunnen verrassen

 • Na de sessie komt er vaak een hoop in beweging

ShirleyvanderSchansFotografie-BrandingshootUtrecht-Sharmila&Ciska-99

Praktisch

Datum: donderdag 16 december 2021
Prijs: Meld je nu GRATIS aan.
Tijd: van 20.30 tot 21.30 uur
Locatie: Online

Kort voor de sessie ontvang je de link voor de online sessie.

Inge Walta
Inge Walta
Oprichter 10Pics

"Jij hebt het over stilstaan, nou ervaar ik dus stilstaan in het sport gebeuren. De afgelopen weken heb ik te kampen gehad met een heftige heup blessure, een week paracetamol en diclofenac hebben er eindelijk voor gezorgd dat het nu goed met me gaat! Gelukkig pijnvrij en geen medicijnen meer, wel nog de naweeen maar dat hoort erbij. Maar ik ervaar nu wel een soort rust en ben aan het bekijken hoe ik het allemaal wel wil indelen, ik hou van sport, maar ik moet het anders aanpakken! Dus nu wandel ik weer rustig, doe elke dag wat rek en strek oefeningen. Ondertussen ben ik voor mezelf aan het bekijken wat ik ga doen. Dit wilde ik even met je delen. Jij maakt mij weer bewust van het stilstaan."