1-op-1 coaching

Regie terug in je leven

In vijf gesprekken ga jij van stilstaan naar vooruitgang. Van gevangen in een gouden kooi naar vrijheid.

1-op-1 coaching

Regie terug in je leven

In vijf gesprekken ga jij van stilstaan naar vooruitgang. Van gevangen in een gouden kooi naar vrijheid.

Confronterend en bevrijdend

Werknemers die, voordat ze het weten, al jaren vastgeroest zitten. Elke dag weer klagen over hetzelfde. Vooral kijken naar wat er niet goed gaat binnen het bedrijf of op de afdeling. Te maken hebben met een hoge werkdruk, een vervelende manager, een slechte werk privé balans en het risico lopen straks met een burn-out thuis te zitten. Deze mensen help ik om stil te staan. Stil te staan bij waar ze nu staan. Vervolgens help ik ze zelf verantwoordelijkheid te dragen voor de keuzes die ze maken in hun leven. Ik zorg dat ze de regie terug pakken en laat ze vrijheid ervaren zoals ze die nog nooit hebben ervaren.

Stop met hollen, begin met stilstaan. Stilstaan bij waar je nu staat. Hoe voel je je, ben je tevreden, wat zie je als je in de spiegel kijkt. En waar wil je naartoe? Zodra je de tijd en ruimte hebt genomen om dit inzichtelijk te maken komt er ruimte om opnieuw je leven te gaan schetsen. Een nieuw plan, een plan dat er altijd al lag, maar waar je nooit mee aan de slag durfde. Teveel risico’s, onbekend, onmogelijk. Maar nu niet meer.

De drukte van de dag maakt ons blind. We staan op, ontbijten, brengen de kinderen naar school, gaan naar ons werk, werken te hard, komen thuis, eten, sporten, naar bed en in het weekend rusten we uit. De tijd om te reflecteren is er niet meer. Wat waren je doelen ook alweer? Welke plannen heb je nog, welke dromen wil je nog waarmaken. Voordat je het weet ben je tachtig en is het te laat.

Zonde, want er is meer dan alleen maar hard werken voor iets wat je weinig oplevert. Op alle fronten.

Judith Voskamp
Judith Voskamp
Projectcoördinator bij Capital Value

"Ik maakte me druk om van alles en nog wat zowel op mijn werk als thuis en dat was niet altijd nodig. Sharmila heeft mij in vijf coaching sessies geleerd om ‘te accepteren en los te laten’. Aan de hand van opdrachten en gesprekken heeft ze me handvaten gegeven om me te laten inzien hoe ik in bepaalde situaties reageerde en hoe ik zou kunnen reageren. Het was een leerzaam proces waardoor ik nu veel beter in staat ben om ‘te accepteren en los te laten’ en veel relaxter ben. Ik blijf oefenen…. Sharmila is een erg prettige gesprekspartner die goed kan luisteren en kan vertalen naar gevoel."

Mijn manier van coachen kan confronterend zijn

Je zal weerstand voelen. Maar het levert je een hoop vrijheid op. Aan de hand van de vier S’en kom jij stap voor stap dichterbij jouw doel, ervaar je meer vrijheid en doe je de dingen waar jij blij van wordt. Ik beloof je, dat je na de vijf gesprekken, heel goed weet hoe je dat voortaan zelf kan doen. En dat maakt het leven heel veel fijner.

Aangesloten bij:

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb-1

4S-model

 • Stilstaan

  WAAR STA JE NU?
  Hoe voel je je?
  Wat zie je als je in de spiegel kijkt?
  Waar ben je tevreden over?
  Waar ben je minder tevreden over?
  Leef je jouw leven?
  Doe je alles wat jou gelukkig maakt?

 • Schetsen

  WAAR WIL JE NAARTOE?
  Hoe wil je je voelen?
  Wat wil je zien als je in de spiegel kijkt?
  Wanneer ben je tevreden?
  Hoe ziet jouw leven eruit als je alles doet wat JIJ wilt doen?
  Wie ben jij en waar sta je voor?

 • Stappen

  WAT ZIJN DE EERSTE STAPPEN?
  Wat heb je nodig?
  Wie heb je nodig?
  Wat kan je zelf doen?

 • Successen

  MOET JE VIEREN!
  Kleine successen en grote successen.
  Vier ze allemaal!

Wat levert het traject je op?

Tijdens het 1 op 1 coaching traject ga je in 10 weken tijd van gevangenschap naar vrijheid. Vrij om te doen wat je altijd al wilde doen. Vrij om helemaal jezelf te zijn. Te durven zeggen wat je denkt, voelt en wilt. Je ziet weer mogelijkheden en je behoort tot die kleine groep mensen die echt zijn of haar dromen waarmaakt en volledig zichzelf durft te zijn. Op naar minder angst en meer vertrouwen.

En niet tevreden, dan krijg je natuurlijk je geld terug.

 • Vrijheid

 • Vertrouwen

 • Leiderschap

 • Balans

 • Gezondheid

 • Rust

 • Geluk

 • Succes

1 op 1 coaching

Hoe werkt het?

We beginnen met een online intakegesprek van 20 minuten. Als het goed voelt voor alle partijen gaan we door met het traject. Een traject bestaat uit ongeveer vijf gesprekken van 1 tot 1,5 uur. Waarom vijf gesprekken? Omdat we meteen goed aan de slag gaan en ik jou in die vijf gesprekken de tools geef om de volgende stappen vooruit zelfstandig te kunnen zetten. Het is de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met de opdrachten die jou vooruit gaan helpen. Het is jouw traject, jouw ontwikkeling en daar ben je zelf verantwoordelijk voor. 

Investering:
- Individuele coaching per gesprek € 150,- (zakelijk tarief)
- Individuele coaching per gesprek € 110,- (particulier tarief)
- Het online intakegesprek van 20 minuten is kosteloos

De prijzen zijn exclusief 21% btw.
De gesprekken vinden online of offline plaats, afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent corona en uw voorkeur.

Voor wie is het coachingstraject geschikt?

Voor iedereen die bereid is tijd en energie te steken in een traject dat ze een hoop gaat opleveren.

Tussen de sessie door krijg je opdrachten. Zorg dat er ruimte is om hier actief mee aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf het resultaat van het traject. Investeer de tijd en ga door de zure appel. Sta open voor de confrontatie, voor de inzichten en voor de mogelijkheden. Lukt je dat, dan is succes gegarandeerd.

Ben je niet bereid om de tijd en energie te steken in dit traject, dan ben ik niet je coach.

ciska
Ciska Rensen
Eigenaar WEES jezelf

"Sharmila weet als geen ander hoe het is om stil te staan om vervolgens vooruitgang te boeken. Zij is een prettige, krachtige en leergierige coach die niet bang is om de juiste, pijnlijke vragen te stellen om zo de pijnpunten bloot te leggen waar aan gewerkt moet worden. Daarbij straalt zij een enorme rust uit en heeft zij een eerlijke, open en duidelijke houding. Omdat zij mensen enorm goed kan ‘lezen’ en weet waar ieders kracht ligt, is zij een expert in empowerment en verbinden. Dit maakt haar voor zowel individuen als teams de perfecte coach. Ik gun iedereen een coach die puurheid en echtheid inzet om anderen te versterken en daarom gun ik iedereen een coach als Sharmila."

Heb je nog vragen over 1:1 coaching?

Telefoon: 06 - 41 99 74 60
Email: sharmilatuithof@stilcoaching.nl

nikki Hogeboom
Nikki Hogeboom
Eigenaar &NIK

"Sharmila luistert, vanuit respect en gelijkwaardigheid heeft ze me liefdevol een spiegel voor gehouden. Deze confrontatie had ik nodig, nodig om mezelf volledig toe te laten om mezelf te zijn, om keuzes te maken en mijn perfectionisme los te laten.
Met vertrouwen en rust kies ik voor de dingen die mij gelukkig maken, is het 100% duidelijk wat de uitkomst ervan zal zijn? Nee, natuurlijk niet. Maar in plaatst van het daarom niet te doen, doe ik het vanuit nieuwsgierigheid nu toch!

Lieve Sharmila ik wil je bedanken!!
Je bent zo bijzonder, je bent jij en dat maakt je fantastisch!"

Contact

Name*