1-op-1 coaching

En nu is het tijd voor jou!

Rust, ruimte en geluk vind je bij jezelf. Stop met hollen en begin met stilstaan.

1-op-1 coaching

En nu is het tijd voor jou!

Rust, ruimte en geluk vind je bij jezelf. Stop met hollen en begin met stilstaan.

De liefdevolle confrontatie die jou vooruit brengt.

Rust en ruimte in je hoofd, voelen wat er van binnen gebeurt en weer terug naar jezelf.

Meer vertrouwen op je gevoel kan alleen als je ook in verbinding staat met je gevoel. Waar jij behoefte aan hebt kom je alleen achter als je de tijd neemt om te voelen waar je behoefte aan hebt. De moeders die bij mij komen zijn vaak de verbinding met dat gevoel kwijt. Wat wil ik? Wie ben ik? Vragen waar ze geen antwoord op kunnen vinden omdat ze de tijd niet nemen stil te staan bij deze vragen en te voelen wat het bij ze oproept.

Ben jij moe, prikkelbaar en onrustig? Voel je dat je toe bent aan rust en ruimte, balans en energie? Dan is het tijd om stil te staan. Stilstaan bij hoe het met je gaat? Stilstaan bij jouw wensen, jouw dromen en jouw doelen. Stilstaan bij wat jij wilt en wie je bent.

Zorg eerst goed voor jezelf, dan komt de rest vanzelf.

Aan de hand van het 4S-model help ik je om stil te staan bij jouw leven. We beginnen met stilstaan in het nu. Vervolgens gaan we je leven opnieuw schetsen. Daarna kijken we welke stappen je al hebt gezet en welke je nog kan zetten. En natuurlijk vieren we alle successen.

Judith Voskamp
Judith Voskamp

"Ik maakte me druk om van alles en nog wat zowel op mijn werk als thuis en dat was niet altijd nodig. Sharmila heeft mij in vijf coaching sessies geleerd om ‘te accepteren en los te laten’. Aan de hand van opdrachten en gesprekken heeft ze me handvaten gegeven om me te laten inzien hoe ik in bepaalde situaties reageerde en hoe ik zou kunnen reageren. Het was een leerzaam proces waardoor ik nu veel beter in staat ben om ‘te accepteren en los te laten’ en veel relaxter ben. Ik blijf oefenen…. Sharmila is een erg prettige gesprekspartner die goed kan luisteren en kan vertalen naar gevoel."

Mijn manier van coachen is confronterend, maar ook bevrijdend.

De liefdevolle confrontatie door jezelf aan te kijken in een spiegel. Het is heel confronterend, maar levert ook heel veel op. Je gevoel gaat aan, je hart gaat open en er ontstaat direct ruimte voor nieuwe inzichten die jou vooruit helpen naar een leven waarin jij je ruimte mag nemen.

Aangesloten bij:

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb-1

4S-model

 • Stilstaan

  WAAR STA JE NU?
  Hoe voel je je?
  Wat zie je als je in de spiegel kijkt?
  Waar ben je tevreden over?
  Waar ben je minder tevreden over?
  Leef je jouw leven?
  Doe je alles wat jou gelukkig maakt?

 • Schetsen

  WAAR WIL JE NAARTOE?
  Hoe wil je je voelen?
  Wat wil je zien als je in de spiegel kijkt?
  Wanneer ben je tevreden?
  Hoe ziet jouw ideale leven eruit? 
  Wie ben jij en waar sta je voor?

 • Stappen

  WAT ZIJN DE EERSTE STAPPEN?
  Wat heb je nodig?
  Wie heb je nodig?
  Wat kan je zelf doen?

 • Successen

  MOET JE VIEREN!
  Kleine successen en grote successen.
  Vier ze allemaal!

Wat levert het traject je op?

We gaan aan de slag met bewustwording en de verbinding met jezelf.

Je gaat naar huis met nieuwe energie. Je hoofd heeft een helder beeld van hoe jij je leven voor ogen hebt en wat voor jou belangrijk is. Je weet beter wie je bent en waar je voor staat. Je staat weer in verbinding met jezelf en je hebt een hoop nieuwe inzichten die blijvende positieve verandering kunnen opleveren. Verder waardeer je de kracht van stilstaan weer en heb je de tools om stilstaan zelf toe te passen. Je kan meer genieten van het moederschap, je bent een leukere partner en hebt weer een leven waarin ruimte is voor jou! Stilstaan brengt juist een hoop in beweging. Gun het jezelf en ervaar het zelf.

ShirleyvanderSchansFotografie-BrandingshootUtrecht-Sharmila&Ciska-38

Hoe werkt het?

We beginnen met een online kennismakingsgesprek van 20 minuten. Tijdens dit gesprek maken we kennis en bespreken we waar jij behoefte aan hebt. Als het goed voelt gaan we verder.

Investering TRAJECT € 550,- 
- Vijf gesprekken van 75 minuten (inclusief een spiegelsessie)
- Inclusief online opvolggesprek van 45 minuten na drie maanden

! Liever geen traject, maar wel een gesprek wat je weer focus geeft en in beweging zet? Dat kan ook!

Investering BOOST € 275,-
- 1 op 1 coachingssessie van 2,5 uur
- Inclusief online opvolggesprek van 45 minuten na een maand
(Mogelijkheid voor meer opvolggesprekken a € 75,- per 45 minuten)

De prijzen zijn exclusief 21% btw.
De sessies vinden LIVE plaats in Utrecht.
Uiteraard is er koffie en thee en bij de BOOST is er een kleine snack aanwezig.

Voor wie is 1 op 1 coaching geschikt?

Het traject is geschikt voor alle dames die bereid zijn tijd en energie te stoppen in iets wat ze een hoop gaat opleveren. Een investering voor het leven. Ik begeleid, maar het resultaat hangt af van jouw eigen werk. Ben jij bereid met de opdrachten aan de slag te gaan, dan is dit een heel waardevol traject waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Dit traject brengt emotioneel een hoop in beweging, het brengt je weer terug naar jouw kern, naar wie je bent en naar waar jij behoefte aan hebt. Het zorgt voor rust, ruimte en focus.

De boost van 2,5 uur is geschikt voor de drukke moeder die geen zin heeft in een heel traject, maar wel de behoefte heeft aan focus, een helder doel en de tools om die stappen te kunnen zetten. Deze sessie is kort, maar krachtig en brengt direct een hoop in beweging.

Aan jou de keuze.

eshita
Eshita Brakenhoff

"Sharmila heb ik tijdens een coachingsgesprek ervaren als meedenkend, oplossingsgericht en professioneel. Ze laat zien dat ze het verhaal van de ander begrijpt en kan uitzoomen op de situatie. Ze komt met technieken en/of opdrachten en weet hiermee te improviseren. Door de juiste vragen te stellen, zet ze de ander aan het denken en creëert hiermee dat de ander een situatie van verschillende kanten bekijkt. Ook durft ze te confronteren, maar blijft hierbij vriendelijk. Sharmila inspireert mij op de manier waarop zij mensen coached. Ik kan haar zeer zeker aanbevelen. Stil staan door vervolgens vooruit te kunnen!"